Β’ Κατηγορία: Αυλαία σήμερα με σούπερ ματς στο Μακάρειο και στη Λακατάμια

Β’ Κατηγορία: Αυλαία σήμερα με σούπερ ματς στο Μακάρειο και στη Λακατάμια

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα και ώρα 19:00 η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο Μακάρειο Στάδιο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας. Απευθείας από τη Cytavision ο αγώνας με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και βρίσκεται στους δώδεκα βαθμούς, όπως και ο Εθνικός Άχνας, που είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα της Κατηγορίας.

Την ίδια ώρα στη Λακατάμια το ΘΟΪ θα φιλοξενήσει τη ΜΕΑΠ που προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Οθέλλος Αθηαίνου – Αναγέννηση Δερύνειας, ΠΑΕΕΚ – Αγία Νάπα, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΕΖ, Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλλος Σωτήρας και την Κυριακή ΑΣΙΛ – Ομόνοια Αραδίππου και Άρης – Διγενής Ορόκλινης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.