Τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ με τους τραυματίες στην ΑΕΚ – Τι παίζει με Μοΐσοφ και Ακοράν

Τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ με τους τραυματίες στην ΑΕΚ – Τι παίζει με Μοΐσοφ και Ακοράν

Ο Άντονι Ιραόλα μίλησε και για την κατάσταση των τραυματιών Αντωνιάδη, Κάσες, Μοΐσοφ και Ακοράν.

Ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ στις δηλώσεις του πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει Λουντογκόρετς τόνισε ότι οι Αντωνιάδης και Κάσες είναι αδύνατο να προλάβουν. Από εκεί και πέρα όμως άφησε ανοιχτό το παράθυρο για Μοΐσοφ και Ακοράν όμως επισήμανε πως έρχεται δύσκολο πρόγραμμα, γεγονός που ίσως παίξει ρόλο στην τελική απόφαση αν θα βοηθήσουν στον αγώνα με την βουλγαρική ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Έχουμε ακόμη μια προπόνηση και θα δούμε την κατάσταση των παικτών. Για τον Αντωνιάδη και τον Κάσες είναι αδύνατο, Μόϊσοφ και Ακοράν έχουν πιθανότητες αλλά θα τους δούμε και σήμερα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και για να παίξουν θέλουμε να είναι στο 100%».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE