Συνελήφθη o Γιαννάκης Γιαννάκη - Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου

Συνελήφθη o Γιαννάκης Γιαννάκη - Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου

Συνελήφθη πριν από λίγο, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ο πρώην Επιτρόπος Εθελοντισμού, Γιαννάκης Γιαννάκη.

Το ένταλμα σύλληψης εξέδωσε τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με οδηγίες να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εμφάνισή του στην επόμενη δικάσιμο, στις 2 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο Γιάννης Γιαννάκη δεν εμφανίστηκε κατά την προγραμματισμένη δικάσιμο, που είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί, αφού επικαλέστηκε μέσω δικηγόρου ασθένεια, η οποία δεν του επέτρεπε να προσέλθει στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE