Συνελήφθη o Γιαννάκης Γιαννάκη - Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου

Συνελήφθη o Γιαννάκης Γιαννάκη - Αύριο ενώπιον Δικαστηρίου

Συνελήφθη πριν από λίγο, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ο πρώην Επιτρόπος Εθελοντισμού, Γιαννάκης Γιαννάκη.

Το ένταλμα σύλληψης εξέδωσε τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με οδηγίες να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εμφάνισή του στην επόμενη δικάσιμο, στις 2 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο Γιάννης Γιαννάκη δεν εμφανίστηκε κατά την προγραμματισμένη δικάσιμο, που είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί, αφού επικαλέστηκε μέσω δικηγόρου ασθένεια, η οποία δεν του επέτρεπε να προσέλθει στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE