Τραγωδία στον Διπόταμο: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 51χρονου George - Τι κατέδειξε

Τραγωδία στον Διπόταμο: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 51χρονου George - Τι κατέδειξε

Διενεργήθηκε σήμερα η νεκροτομή του 51χρονου George Remus Strunoiou, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά από θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 51χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία, συνέπεια ρήξης ζωτικών οργάνων καθώς και πολλαπλές κακώσεις σώματος λόγω του οδικού τροχαίου δυστυχήματος.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, κα. Αγγελική Παππέτα.

Το χρονικό του τροχαίου

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 14:20 χθες, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για τραυματισμένο άνδρα σε χωμάτινο δρόμο, κοντά στο φράγμα Διπόταμου, έδαφος Κάτω Λευκάρων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, 66χρονος, στην προσπάθειά του να μετακινήσει το όχημά του κοντά σε άλλο ακινητοποιημένο όχημα για παροχή ρεύματος μέσω καλωδίων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε και τραυμάτισε τον 51χρονο ιδιοκτήτη, του δεύτερου οχήματος.

Ο 66χρονος αποχώρησε προσωρινά από τη σκηνή για να ζητήσει βοήθεια και επέστρεψε λίγο αργότερα συνοδευόμενος από δύο άλλα πρόσωπα, για να παρέχει βοήθεια στον τραυματία.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο 51χρονος υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

Ο 66χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης και ναρκωτικών, με αρνητικά αποτελέσματα και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια αφού ανακρίθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE