ΕΞΕΛΙΞΗ – Ενημέρωση για Σκέμπρι, Καραγιόλ, Παπουλή, Στυλιανού και Βασιλείου

ΕΞΕΛΙΞΗ – Ενημέρωση για Σκέμπρι, Καραγιόλ, Παπουλή, Στυλιανού και Βασιλείου

Κλήση για τις εθνικές ομάδες της χώρας τους έλαβαν οι Αντρέ Σκέμπρι και Μουσταφά Καραγιόλ, ενώ στην εθνική Κύπρου συμπεριλήφθηκαν οι Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού και Φώτης Παπουλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

🇲🇹 Ο αρχηγός της εθνικής Μάλτας, Αντρέ Σκέμπρι, θα αντιμετωπίσει τo Κόσοβο για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Εθνών στις 11/10. Στις 14/10 η Μάλτα θα αναμετρηθεί με το Αζερμπαϊτζάν για την 4η αγωνιστική.

🇬🇲 Ο Μουσταφά Καραγιόλ θα εκπροσωπήσει την Γκάμπια στις αναμετρήσεις για το Africa Cup κόντρα στο Τογκό στις 12/10 εκτός έδρας και 16/10 εντός.

🇨🇾 Τέλος, οι Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού και Φώτης Παπουλής θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις της χώρας μας για το Πρωτάθλημα Εθνών με τη Βουλγαρία στις 13/10 και με τη Σλοβενία στις 16/10

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στους ποδοσφαιριστές μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE