ΛΑΡΝΑΚΑ: Εικόνες από το διαμέρισμα του απαγωγέα – Τον υποψιάζονταν οι γείτονες – VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εικόνες από το διαμέρισμα του απαγωγέα – Τον υποψιάζονταν οι γείτονες – VIDEO

Σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο, φύλασσε τα παιδιά που απήγαγε ο 35χρονος άνδρας. Οι γείτονες τον είχαν υποψιαστεί άμεσα, μετά την περιγραφή που δόθηκε από την Αστυνομία.

Αυτά αναφέρουν οι πληροφορίες από την σκηνή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν γείτονες, ο 35χρονος συχνά άλλαζε τις πινακίδες του οχήματός του το οποίο ομοίαζε με την περιγραφή που δόθηκε στην δημοσιότητα, ενώ και η συμπεριφορά του και τις προηγούμενες ημέρες, έβαλαν σε σκέψεις τους γείτονες.

Μάλιστα, μια εκ των γειτόνων, υποστήριξε ότι ο δράστης, ίσως παρακολουθούσε και τα δικά της παιδιά.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον δράστη των αναγνώρισε ένας γείτονας, ο οποίος ενημέρωσε τον αδελφό του και αυτός με την σειρά του, έδωσε την πληροφορία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο 35χρονος.

Σημειώνεται ότι, στο σημείο όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, μαζεύτηκε αρκετός κόσμος για να δει τον απαγωγέα, ο οποίος ήταν ακινητοποιημένος μέσα στο διαμέρισμά του.

Το χρονικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!