ΛΑΡΝΑΚΑ: Οι φωτογραφίες των 11χρονων παιδιών που αναζητούνται -Περιγραφή ύποπτου προσώπου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οι φωτογραφίες των 11χρονων παιδιών που αναζητούνται -Περιγραφή ύποπτου προσώπου

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter η Αστυνομία αναφέρει πως δύο 11χρονοι αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης 25/09, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία τηλ 24804024 ή 24804016 ή με την Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Υπενθυμίζουμε πως όπως πληροφορούμαστε έχει δοθεί περιγραφή συγκεκριμένου ατόμου όπου αναζητείται. Άτομο το οποίο φέρεται να απήγαγε τα δυο αγόρια.

Οι πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως άγνωστος άνδρας θεάθηκε να μιλά με τα δυο παιδιά. Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε, φορούσε μαύρα ρούχα. Το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να οδηγεί ιδιωτικό όχημα γκρίζου χρώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.