ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Ώρες αγωνίας -Αναστατωμένοι οι γονείς στο σχολείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Ώρες αγωνίας -Αναστατωμένοι οι γονείς στο σχολείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ώρες αγωνίας για τους οικείους των 11χρονων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου στις Καμάρες Λάρνακας.

Οι δύο μαθητές αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης (25/09) όταν άγνωστο πρόσωπο τους οδήγησε στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να μεταφέρουν βιβλία.

Λίγο μετά τις 10:00 ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης μετέβη στο σχολείο, ενώ γύρω στις 10:30 ενημερωνόταν από τους εκπαιδευτικούς για το όλο συμβάν.

Για την ώρα παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του απαγωγέα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που δίδει η Αστυνομία, πρόκειται για άτομο ηλικίας 50 χρόνων, εύσωμο, με μούσι Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν επίσης ότι φορούσε ρούχα σκούρου χρώματος και μπερέ.

Αίθουσα Σύνταξης ThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE