Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Σε διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε η Europa Donna την Τρίτη, 25/9, στο Προεδρικό Μέγαρο ανακοινώθηκε η 14η «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» που διοργανώνει φέτος η Europa Donna το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στις 5 μμ.
Χώρος εκκίνησης ο χώρος στάθμευσης απέναντι από την ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. Η πορεία θα κατευθυνθεί στα κεντρικά γραφεία της AstronBank, στη συμβολή των οδών Γρίβα Διγενή και Θεμιστοκλή Δέρβη, όπου θα τοποθετηθούν οι «φιγούρες» και στη συνέχεια θα γίνει επιστροφή στον χώρο εκκίνησης.
Εκεί, φέτος, για πρώτη φορά θα σχηματιστεί η πιο μεγάλη ροζ κορδέλα, ένας τεράστιος ροζ φιόγκος, το χαρακτηριστικό σύμβολο ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού. Θα ακολουθήσει γιορτή και συναυλία των Stereo Soul.
Το σύνθημα της φετινής πορείας είναι 'Together we shine'.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την διάσκεψη Τύπου στο Προεδρικό Μέγαρο:




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




