Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά
Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.
Το σκορ του πρώτου αγώνα, 0-0, δίνει μία επιλογή και μόνο στην ομάδα του Άντονι Ιραόλα. Αυτή δεν είναι άλλη από τη νίκη. Μονάχα με νίκη μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα», οι κυπελλούχοι Κύπρου θα προκριθούν στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου εκεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσουν τη Στουρμ Γκρατς.
Μέχρι και την Τετάρτη που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ο Άντονι Ιραόλα θα έχει να διαπιστώσει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της Πέμπτης, αποφασίζοντας συνάμα και το πλάνο που προτίθεται να παρατάξει για να κερδίσει η ΑΕΚ την Ντάνταλκ.
Στην ΑΕΚ, πάντως, αναμένουν και τη στήριξη του κόσμου. Δύσκολο για τέτοια περίοδο μεν, αλλά οι κιτρινοπράσινοι ευελπιστούν να έχουν ένα ικανοποιητικό αριθμό φιλάθλων στις κερκίδες για να τους βοηθήσουν να φέρουν την αποστολή τους εις πέρας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις