Από πέρσι ήθελε να την… κάνει ο Μπρου από την Ίπσουιτς

Από πέρσι ήθελε να την… κάνει ο Μπρου από την Ίπσουιτς

Από πέρσι το Καλοκαίρι ήθελε να φύγει από την Ίπσουϊτς, ο Κέβιν Μπρου. Βρήκαμε ένα δημοσίευμα του περασμένου Αυγούστου (ΕΔΩ) σε Γαλλική ιστοσελίδα, με δηλώσεις του πρώην προπονητή της ομάδας Μικ Μακάρθι, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωνε ότι ήθελε να φύγει ο Μαυριτανός μέσος. 

Παρόλα αυτά έμεινε εκεί ο ποδοσφαιριστής, αλλά ο Ιρλανδός προπονητής δεν του έδιδε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Τον Απρίλιο είχε φύγει ο Μακάρθι από την Ίπσουιτς. Ήταν για 5,5 χρόνια προπονητής της ομάδας. 

Αυτός είχε πάρει τον Μπρου στην ομάδα της Τσιάμπιονσιήπ, το Καλοκαίρι του 2014. 

Ο Μακάρθι διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας για έξι χρόνια, από το 1996 έως το 2002. 

Όπως γράψαμε από χθές, ο Μπρου είναι κλειστός στον Απόλλωνα. Έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την ομάδα, εντός των προσεχών 24ώρων, θα ανακοινωθεί η ένταξη του στις επιλογές του Αυγουστή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.