Δεύτερη προσθήκη με… «Κυπριακό αίμα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεύτερη προσθήκη με… «Κυπριακό αίμα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρωινό «χτύπημα» από τη Νέα Σαλαμίνα η οποία με ανακοίνωση της  γνωστοποίησε την δεύτερη της μεταγραφή μέσα σε λίγες ώρες. 

Μετά την απόκτηση του Ζαχαρία Θεοδώρου η ομάδα της Αμμοχώστου έφτασε σε συμφωνία  μαζί και με το νεαρό Τιμόθεο Παύλου.

Η σχετική ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τιμόθεο Παύλου, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19 και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, ξεκαθαρίζοντας το παρασκήνιο γύρω από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου, όπου φοιτούν Ελληνοκύπριοι μαθητές.

BEST OF TOTHEMAONLINE