Δεύτερη προσθήκη με… «Κυπριακό αίμα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεύτερη προσθήκη με… «Κυπριακό αίμα» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρωινό «χτύπημα» από τη Νέα Σαλαμίνα η οποία με ανακοίνωση της  γνωστοποίησε την δεύτερη της μεταγραφή μέσα σε λίγες ώρες. 

Μετά την απόκτηση του Ζαχαρία Θεοδώρου η ομάδα της Αμμοχώστου έφτασε σε συμφωνία  μαζί και με το νεαρό Τιμόθεο Παύλου.

Η σχετική ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τιμόθεο Παύλου, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19 και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE