'Χαλάει' τα σχέδια σε νεονύμφους ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

'Χαλάει' τα σχέδια σε νεονύμφους ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευµα της Παρασκευής (01/06) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Σε καταιγίδα η βροχόπτωση θα είναι έντονη και πιθανό να συνοδεύεται από χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ της Παρασκευής (01/06) ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατο (02/06) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νότια. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ και το απόγευµα στα παράλια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύµατος θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Πάντως να σημειωσουμε πως αρκετά ζευγάρια από την αρχή της εβδομάδας προβληματίζονται καθώς ο καιρός φαίνεται να τους χαλάει τα σχέδια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE