Κύπρια πρωταθλήτρια παίκτρια της «Μπάρτσα» έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα της – PIC

Κύπρια πρωταθλήτρια παίκτρια της «Μπάρτσα» έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα της – PIC

Πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική της καριέρα, αποφάσισε να βάλει η 26χρονη ποδοσφαιρίστρια της Barcelona Fa, Μαρία Τουμάζου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας ομάδας:

«Πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική της καριέρα αποφάσισε να βάλει η 26χρονη
αμυντικός της ομάδας μας Μαρία Τουμάζου.

Το μεταπτυχιακό της ποδοσφαιρίστριας συνέβαλε ως καθοριστικός λόγος στη δύσκολη αυτή απόφαση, αφού εκτός από εξαιρετική στα αγωνιστικά της καθήκοντα τη σεζόν που μόλις τέλειωσε, η Μαρία είναι και εξαίρετος χαρακτήρας που ο κάθε προπονητής επιθυμεί να έχει στην ομάδα του.

Σημαντική ήταν κατ’επέκταση και η συμβολή της ποδοσφαιρίστριας στην φετινή πορεία της ομάδας που με 1556 λεπτά συμμετοχής ήταν από τις πιο σταθερές παίκτριες του συνόλου.

Το Σωματείο την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της και της εύχεται καλή συνέχεια στις σπουδές της».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE