Μπορεί να του βγει σε καλό η απρόσμενη εξέλιξη…

Μπορεί να του βγει σε καλό η απρόσμενη εξέλιξη…

Η απρόσμενη εξέλιξη στην περίπτωση Ζάντερ, ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής από τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, μπορεί να του βγει σε καλό του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο λόγος είναι απλός.

Πλέον, ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει κανένα δίλημμα για τη θέση του αριστερού μπακ, την οποία θα καλύψει ο Γιώργος Βασιλείου.

Και μπορεί ο έμπειρος Κύπριος αμυντικός να υστερεί σε ποιότητα από τον Ζάντερ, όμως υπετερεί σε δύναμη και… πάθος και σίγουρα γνωρίζει πολύ καλύτερα τη σημασία που έχει για τον Απόλλωνα και τον κόσμο του, ο τελικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.