Σε νομική διαδικασία εναντίον ευρωπαϊκών θεσμών για το κούρεμα προχωρά ο ΣΥΚΑΛΑ

Σε νομική διαδικασία εναντίον ευρωπαϊκών θεσμών για το κούρεμα προχωρά ο ΣΥΚΑΛΑ

Ο Σύνδεσμος Καταθετών πρώην Λαϊκής προτίθεται να προχωρήσει σε νομική διαδικασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εναντίον ευρωπαϊκών θεσμών για το κούρεμα καταθέσεων του 2013.

Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΚΑΛΑ αναφέρει ότι το Διοικητικό του Συμβούλιο έχει ομόφωνα αποφασίσει να προτείνει στους «κουρεμένους» καταθέτες να εμπλακούν σε αυτή τη διαδικασία.

«Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, όλα τα μέλη του ΣΥΚΑΛΑ θα πάρουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους πληροφορίες σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη νομική διαδικασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εναντίον ευρωπαϊκών θεσμών. Η νομική διαδικασία αφορά, βεβαίως, το κούρεμα καταθέσεων του Μαρτίου του 2013» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη του να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον παγκύπριο αριθμό του ΣΥΚΑΛΑ 70007988 για να υποβάλουν τα ερωτήματα τους και να πάρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE