ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείχνει αντοχές… την κατάλληλη περίοδο!

Δείχνει αντοχές… την κατάλληλη περίοδο!

Ο ΑΠΟΕΛ έγραψε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα την 12η του στον θεσμό σε 17 αγώνες και δείχνει μέσα από την αγωνιστική του παρουσία πως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Η νίκη επί της Αλκής με επιβλητικό μάλιστα τρόπο επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη άφησε πίσω της την κούραση της Ευρώπης, πήρε τις κατάλληλες ανάσες και πλέον ετοιμάζεται για την αντεπίθεση της.

Οι τραυματισμοί των Καρλάο και Ρουέδα και προηγουμένως των Μιλάνοφ, Βινίσιους και Βάτερμαν μπορεί να απογοήτευσαν τους πάντες στον Αρχάγγελο ωστόσο απέδειξαν στα τελευταία παιχνίδια πως έχουν το βάθος στο ρόστερ για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Η 4η σερί νίκη, το 11ο αήττητο παιχνίδι και το γεγονός ότι μείωσε την διαφορά από την κορυφή στον 1 βαθμό έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα αποδεικνύει πως ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο άρχισε να ρολάρι αλλά και να δείχνει τις αντοχές του την κατάλληλη περίοδο.

Το 6ο σερί πρωτάθλημα αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους γαλαζοκίτρινους αφού θέλουν να αποδείξουν για άλλη μια χρονιά το ποια είναι η κορυφαία ομάδα στο νησί.

Μέσα από τις προσθήκες αναμένεται μάλιστα να ενισχυθεί σημαντικά σε θέσεις που έχει πραγματικά ανάγκη, με τον Πολυάκοφ να έχει δείξει θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του, ο Ντελατόρε ήδη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ενώ θα αποκτηθεί και ο Νσούε που ήδη βρίσκεται στην Κύπρο.

Εάν θα γίνει και νέα κίνηση θα διαφανεί τις επόμενες μέρες με τον ΑΠΟΕΛ να αποκτά πλέον τεράστια δυναμική για το 2ο μισό του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top