Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μουσιούττα – Αφήνει σύζυγο, παιδιά και εγγόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μουσιούττα – Αφήνει σύζυγο, παιδιά και εγγόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις 13:30 στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί θα ασπαστούν για τελευταία φορά τον δικό τους άνθρωπο, οι συγγενείς και φίλοι του τέως υπουργού Εργασίας, Ανδρέα Μουσιούττα.

Ο Ανδρέας Μουσιούττας έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (19/12) σε ηλικία 78 χρονών και αφήνει πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγόνια, καθώς και πολλούς φίλους.

Ο θανών γεννήθηκε στο Καϊμακλί Λευκωσίας το 1939 και φοίτησε στο Παγκύπριο Γυμνάσιο και στη Νομική Σχολή Αθηνών. Διετέλεσε υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων σε τρεις κυβερνήσεις (1985-1988, 1993-1997 και 1998-2003), καθώς και πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ.

Συλλυπητήρια εκφράστηκαν τόσο από το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων όσο και από την υπουργό κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE