Κάλεσαν την Αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας, αλλά τελικά την μουσική την έβαζε μία γάτα

Κάλεσαν την Αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας, αλλά τελικά την μουσική την έβαζε μία γάτα

Μία όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση, ανέλαβαν πριν από λίγες μέρες, αστυνομικοί στην Γαλικία της Ισπανίας και συγκεκριμένα στην πόλη Λούγκο.

Οι κάτοικοι μίας γειτονιάς λοιπόν, ένα βράδυ, άρχισαν μαζικά τις καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας από συγκεκριμένο διαμέρισμα όπου η μουσική έπαιζε στο διαπασών.

Όταν έφτασαν λοιπόν οι αρχές στο σημείο και χτύπησαν το κουδούνι για να μπουν μέσα, δεν άνοιγε κανείς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εισβάλλουν στον χώρο και να διαπιστώσουν πως δεν υπήρχε... ψυχή στο διαμέρισμα.

Ή μάλλον για να το θέσουμε με ακρίβεια, δεν υπήρχε ανθρώπινη ψυχή, γιατί υπήρχε μία γάτα.

Αυτή όπως όλα δείχνουν άνοιξε το στερεοφωνικό που υπήρχε στο σπίτι και δυνάμωσε τον ήχο, προκαλώντας πανικο στην γειτονιά, την ώρα που οι ιδιοκτήτες έλειπαν.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE