Το μόνο που θα πετύχουν ο Ιωνάς και οι βουλευτάδες, είναι να στερήσουν το μεροκάμματο του κάθε ταλαίπωρου – Τι θα γίνει με αυτόν που οδηγά… γάρο;

Το μόνο που θα πετύχουν ο Ιωνάς και οι βουλευτάδες, είναι να στερήσουν το μεροκάμματο του κάθε ταλαίπωρου – Τι θα γίνει με αυτόν που οδηγά… γάρο;

Κύριε Ιωνά Νικολάου, αγαπητοί βουλευτάδες, αυξάνονται οι ποινές, αυξάνονται τα τροχαία δυστυχήματα.

Στο τέλος θα ψηφίσετε Νόμο να μας αποκεφαλίζετε. Πότε θα καταλάβετε ότι με την τιμωρία τα κάνετε χειρότερα; Είναι λύση να χώνουνται οι αστυνομικοί μες τους δρόμους και να στερούν το μετοκάμματο του κάθε ταλαίπωρου, μεροκαματιάρη; Άραγε τον κάθε τζοιμισμένο που νεύκει αριστερά και στρίφει δεξιά, που φκαίνει που την πάροδο τζιαί αναθεμάν τους, που οδηγά σάμπως και είναι μόνος του, που έπρεπε να οδηγά γάδαρο και όχι αυτοκίνητο, ποιος θα τον γράψει;;;; Η νοοτροπία μας και η μαλακία μας φταίει για τα δυστυχήματα. Μια είναι η λύση!!! Να περάσουμε όλοι ξανά από test οδηγού με ξένους εξεταστές που δεν πιάνουν φακελλούθκια με αυστηρά κριτήρια και με test ψυχιάτρου!!! Σκεφτείτε το!!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE