Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Αναγκαστική προσγείωση τριών αεροπλάνων – Άντρας υπέστη έμφραγμα στον αέρα

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Αναγκαστική προσγείωση τριών αεροπλάνων – Άντρας υπέστη έμφραγμα στον αέρα

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησαν τρία αεροπλάνα συμπεριλαμβανομένου και μιας κυπριακής εταιρείας την Τρίτη (21/6) στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο και οι τρεις αναγκαστικές προσγειώσεις αφορούσαν ιατρικά περιστατικά.

Στην μια περίπτωση, άντρας επιβάτης, υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στους αιθέρες.

Την ίδια ώρα στα δυο άλλα αεροπλάνα που αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στην Λάρνακα υπήρξαν αντίστοιχες περιπτώσεις, όπου γυναίκες επιβάτες ένιωσαν αδιαθεσία.

Tα εν λόγω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τους αρμόδιους του αεροδρομίου.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE