ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 25χρονης για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας – Το αρχείο που ανέβασε έδωσε σήμα στην Europol

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 25χρονης για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας –  Το αρχείο που ανέβασε έδωσε  σήμα στην Europol

Στην σύλληψη 25χρονης γυναίκας προχώρησε η Τμήμα Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Χειροπέδες φόρεσε 25χρονη γυναίκα για υπόθεση κατοχής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 25χρονη συνελήφθη το Σάββατο  10/06 , μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία της στην Λευκωσία.

Πρόκειται για αλλοδαπή οικιακή βοηθό από τις Φιλιππίνες. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο.

Να σημειώσουμε πως η Europol μεταβίβασε πληροφορία στις Κυπριακές Αρχές στην οποία αναφερόταν πως το συγκεκριμένο ip address είχε αναρτήσει στο Facebook αρχείου παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Η 25χρονη ανακρινόμενη από την Αστυνομία προέβαλε διάφορος ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Να σημειωθεί πως το πρωί της Κυριακής 11/06, η 25χρονη έχει οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.  

 

Ι.Μ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE