Η Σάβια ανήρτησε φωτογραφία της του 2015 από την κατεχόμενη Αμμόχωστο – «Μας περιμένει ακόμη βουβή»

Η Σάβια ανήρτησε φωτογραφία της του 2015 από την κατεχόμενη Αμμόχωστο – «Μας περιμένει ακόμη βουβή»

Παλιά της φωτογραφία από ξενοδοχείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου, ανήρτησε ξανά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το μέλος του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ και νυν αποσπασμένη στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο, Σάβια Ορφανίδου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η ίδια στην αναδημοσίευση φωτογραφίας του 2015 όπου ποζάρει από ξενοδοχείο των κατεχομένων με φόντο την περίκλειστη περιοχή Αμμοχώστου έγραψε:

«Μια αγαπημένη ανάμνηση δυο χρόνια πριν. Αμμόχωστος! Μας περιμένει ακόμη βουβή...#ammochostos #famagusta #cyprus #hope #UniteCyprusNow»

Στην φωτογραφία του προπερασμένου καλοκαιριού η ίδια είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Τόση μα τόση πίκρα αλλά κ τόση μα τόση ομορφιά μαζεμένη.....Αμμόχωστος μου. Κάνε υπομονή. Αυτή τη φορά πιστεύω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι μπορεί να επανενώσουμε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να το πετύχουμε!#IBelieveWeCan!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τορναρίτης στέλνει μήνυμα επανένωσης από την «έρημη» Λήδρας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE