Αιγυπτιακές τράπεζες τερμάτισαν τις συναλλαγές με τράπεζες του Κατάρ

Αιγυπτιακές τράπεζες τερμάτισαν τις συναλλαγές με τράπεζες του Κατάρ

Αιγυπτιακές τράπεζες έχουν σταματήσει να συναλλάσσονται με τράπεζες του Κατάρ, δήλωσαν τέσσερις τραπεζίτες με βάση το Κάιρο, ώρες μετά την ανακοίνωση τη Δευτέρα 5/6 της Αιγύπτου ότι είχε διακόψει τους διπλωματικούς δεσμούς με το Κατάρ.

Η ενέργεια της Αιγύπτου ακολουθεί παρόμοιες ενέργειας από Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Μπαχρέιν και Υεμένη οι οποίες κατηγορούν το Κατάρ για υποστήριξη της τρομοκρατίας και αποσταθεροποίηση της περιοχής.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE