Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά...»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά...»

Αναμφισβήτητα ήταν το lifestyle γεγονός της χρονιάς. Χιλιάδες τηλεθεατές και θαυμαστές της γνωστής παρουσιάστριας, περίμεναν τη μέρα που η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, πλέον, σύζυγο Γιώργο Εφραίμ.

Οι ευχές, τόσο στα social media αλλά και στον αέρα της εκπομπής της πάρα πολλές και έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε μέσα από τη καρδιά της να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη γέμισε με την αγάπη του. 

Συγκεκριμένα η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρει στη δημοσίευση της: 

«Τα λογια ειναι πολυ φτωχα για να σας ευχαριστησω ολους οπως και οσο θα ηθελα...για ολα!!!η ψυχη μου ειναι γεματη ευγνωμοσύνη για ολους εσας..

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE