ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ζήτησε ένταλμα σύλληψης του 25χρονου οδηγού η Αστυνομία αλλά το απέρριψε ο Δικαστής – Τι έδειξε το αλκοτέστ

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ζήτησε ένταλμα σύλληψης του 25χρονου οδηγού η Αστυνομία αλλά το απέρριψε ο Δικαστής – Τι έδειξε το αλκοτέστ

Σε ιδιωτική κλινική μεταφέρθηκε ο οδηγός του δεύτερου διπλοκάμπινου αυτοκίνητου που ενεπλάκη στο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου 27/5 στα Πάνω Πολεμίδια και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους, οι Ανδρέας Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρης Σάββα επίσης 32 ετών και Παναγιώτης Στεφάνου 23 ετών.

Διαβάστε επίσης: Γνωστός στις Αρχές ο 25χρονος οδηγός του δεύτερου διπλοκάμπινου – Καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε ταξιτζή μια ώρα πριν

 Τον νεαρό είχε παραλάβει ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε σε κλινική στη Λεμεσό όπου νοσηλεύεται σε εκτός κινδύνου κατάσταση.
 Ο 25χρονος σύμφωνα με την αστυνομία φέρει κάποια τραύματα και θα παραμείνει για νοσηλεία.
 
Όπως ισχυρίστηκε στην αστυνομία ο ίδιος δεν είχε παραβιάσει τα φώτα τροχαίας και ο σηματοδότησης ήταν πράσινος στη διασταύρωση  των οδών Συνεργατισμού και Γρηγόρη Αυξεντίου στα Πάνω Πολεμίδια όπου συνέβη το θανατηφόρο.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονισμένη η Κύπρος από το τριπλό θανατηφόρο στη Λεμεσό – Βαρύ το πένθος φίλων και συγγενών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Η αστυνομία αν και ζήτησε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 25χρονου, εντούτοις ο δικαστής απέρριψε το αίτημα.
 
Στον οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 33 μιλιγκράμ αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. 

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: «Πολύ επικίνδυνος ο δρόμος» - Φώναζαν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι χωρίς να τους ακούσει κανείς – «Έπρεπε να πεθάνουν τα κοπελλούθκια για να συγκινηθούν;»

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού – Αρνούνται οι συγγενείς των θυμάτων να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE