Χρόνια πολλά στις μάνες εύχεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Χρόνια πολλά στις μάνες εύχεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

"Σεβασμός και ευγνωμοσύνη στις Κύπριες μάνες" είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την γιορτή της μητέρας.

Χρόνια Πολλά στις μάνες εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας που γιορτάζεται σήμερα.

"Σεβασμός και ευγνωμοσύνη στις Κύπριες μάνες. Στις γυναίκες που δίνουν στο θεσμό της οικογένειας το πιο βαθύ του νόημα. Χρόνια Πολλά!", αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην ανάρτησή του.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων την αποδοχή της «κυριαρχίας» της τουρκοκυπριακής πλευράς, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία για λύση ομοσπονδίας «κενό περιεχομένου λόγο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE