Χρόνια πολλά στις μάνες εύχεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Χρόνια πολλά στις μάνες εύχεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

"Σεβασμός και ευγνωμοσύνη στις Κύπριες μάνες" είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την γιορτή της μητέρας.

Χρόνια Πολλά στις μάνες εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας που γιορτάζεται σήμερα.

"Σεβασμός και ευγνωμοσύνη στις Κύπριες μάνες. Στις γυναίκες που δίνουν στο θεσμό της οικογένειας το πιο βαθύ του νόημα. Χρόνια Πολλά!", αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην ανάρτησή του.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE