Survivor: Ποιος κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού; Χαμός στο σημερινό επεισόδιο! - VIDEO

Survivor: Ποιος κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού; Χαμός στο σημερινό επεισόδιο! - VIDEO

Τα νεύρα του Ντάνου με τους Μαχητές στον χώρο αγωνίσματος!

Νέο επεισόδιο Survivor έρχεται απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο φαγητού. Το βράδυ Διάσημοι και Μαχητές θα μεταβούν στο χώρο όπου παίζουν κουίζ και θα περάσουν όμορφες, χαλαρές στιγμές στο παιχνίδι ερωτήσεων και ένας από αυτούς θα κερδίσει το έπαθλο.

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του “Survivor” την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δράση, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού ο αγώνας για το έπαθλο του φαγητού θα διεκδικηθεί κι από τις δύο ομάδες στο έπακρον.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE