Έξαλλος ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ με τον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ- «Η μπόχα μας πνίγει... Ζητείται ένας έντιμος άνθρωπος εκεί στο ΑΠΟΕΛ»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ με τον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ- «Η μπόχα μας πνίγει... Ζητείται ένας έντιμος άνθρωπος εκεί στο ΑΠΟΕΛ»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την αγανάκτηση του για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον βουλευτή του ΑΚΕΛ της Επαρχίας Λάρνακας, Γιώργος Γεωργίου ο οποίος μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, το Σάββατο 13/05, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

«Ντροπής πράγματα...Ζητείται ένας έντιμος άνθρωπος εκεί στο ΑΠΟΕΛ, που σέβεται την ιστορία αυτού του Σωματείου, να βγει και να πει: ντρεπόμαστε για όσα έγιναν, να επαναληφθεί ο αγώνας…»

Μετά την ανάρτηση αυτή, ακολούθησε άλλη μια με αποδεκτή τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Προς Ιωνά Νικολάου

"Η μπόχα μας πνίγει. .."

Την περασμένη βδομάδα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κατέθεσε στην Επιτροπή Παιδείας το Νόμο περί Χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων.

Ερώτηση : μετά τα σημερινά, ενόσω επικρατεί αυτή η κατάσταση στην ΚΟΠ, νομίζει ότι ο νόμος του θα λύσει το πρόβλημα;»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE