Αθήνα: Άνδρας συνελήφθη έξω από δικαστήριο για ρίψη πυροβολισμών

Αθήνα: Άνδρας συνελήφθη έξω από δικαστήριο για ρίψη πυροβολισμών

Τους φερόμενους ως δολοφόνους του Μάριου Παπαγεωργίου ήθελε να φοβίσει ώστε να αποκαλύψουν που τον έχουν θάψει, υποστήριξε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο εξάδελφος της μητέρας του Παπαγεωργίου, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα το πρωί, έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, τη στιγμή που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο άνδρας άρχισε να κατεβαίνει τα σκαλοπάτια της εισόδου του Εφετείου, όπου  ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς με πολιτικά και συνελήφθη.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου, φοιτητής, είχε πέσει θύμα απαγωγής και δολοφονίας, και δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα του. Οι συγγενείς του πιστεύουν ότι οι ύποπτοι, που δικάζονται, γνωρίζουν που είναι θαμμένος.

Στο μεταξύ, σε επαφή με την αστυνομία βρίσκεται, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών για τη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού, αλλά και για την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφαλείας και τους ελέγχους που γίνονται κατά την είσοδο των πολιτών στο δικαστικό μέγαρο.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.