Συμμαχία Πολιτών: Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα των διαφωνούντων – Ετοιμάζονται για την μεγάλη έξοδο

Συμμαχία Πολιτών: Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα των διαφωνούντων – Ετοιμάζονται για την μεγάλη έξοδο

Η Συμμαχία Πολιτών ανακοίνωσε ότι την Κυριακή στις 11:00 π.μ ο Γιώργος Λιλλήκας θα εξαγγείλει επίσημα την υποψηφιότητα του.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαΐου ώρα κατά την οποία η Συμμαχία γνωστοποίησε την ημέρα εξαγγελίας υποψηφιότητας Λιλλήκα, έχουν πάρει «φωτιά» τα τηλέφωνα των διαφωνούντων.

Νίκος Κουτσού, Στέλιος Αμερικάνος, Παύλος Μυλωνάς, Σίμος Αγγελίδης, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, Στέλιος Στυλιανού, Ειρήνη Μάντολες και Μαρίνα Δημητρίου συντονίζονται για την μεγάλη έξοδο από το κόμμα.

Μερικοί εξ αυτών, δηλώνουν πιο αποφασισμένοι να παραιτηθούν την Δευτέρα (15/5) το πρωί ενώ άλλοι παρουσιάζονται πιο διστακτικοί.

Αντικείμενο των επαφών τους είναι η συμφωνία με τον τρόπο και τον χρόνο κατά τον οποίο θα εξέλθουν του κόμματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από Δευτέρας θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο κόμμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE