ΑΚΕΛ: Πάει με εξωκομματικό στις Προεδρικές – Συζήτηση για το προφίλ του υποψηφίου στο πολιτικό γραφείο

ΑΚΕΛ: Πάει με εξωκομματικό στις Προεδρικές – Συζήτηση για το προφίλ του υποψηφίου στο πολιτικό γραφείο

Το πολιτικό γραφείο του ΑΚΕΛ συνήλθε την Παρασκευή 12 Μαΐου και σύμφωνα με ανακοίνωση του συζήτησε το προφίλ του υποψηφίου με το οποίο θα κατέλθει στις προεδρικές εκλογές.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα προσανατολίζεται πλέον ξεκάθαρα να κατέλθει στις Προεδρικές του ’18 με εξωκομματικό υποψήφιο.

Στο ΑΚΕΛ διαψεύδουν ότι κατά την συνεδρία του πολιτικού γραφείου υπήρξε κατάθεση ονομάτων με τις πληροφορίες να αναφέρουν το αντίθετο.

Το κόμμα φέρεται να έχει καταρτίσει ήδη μικρή λίστα με ονόματα υποψήφιων οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια που έχει θέσει και αφορούν το Κυπριακό και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα είχαν ακουστεί τα ονόματα του Μάριου Κάρογιαν και του Μάικ Σπανού οι οποίοι δεν διέψευσαν την είδηση. Μάλιστα ο δεύτερος επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι το σκέφτεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπανός και Δημητριάδης για υποψήφιοι στο ΑΚΕΛ – Δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το κόμμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE