ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση στα γραφεία του ΕΛΑΜ – Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το «βομβαρδισμένο» τοπίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση στα γραφεία του ΕΛΑΜ – Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το «βομβαρδισμένο» τοπίο

Επίθεση κατά των γραφείων του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό διενεργήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (6/5).

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και διενεργεί έρευνες.  

Ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ αναφέρει ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο "καταδικάζει μετά βδελυγμίας και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα πολιτικά του γραφεία στη Λεμεσό. Το μίσος που καλλιεργούν κάποιοι εις βάρος του Κινήματος και των μελών μας, μετατράπηκε σήμερα σε πράξη. Δυστυχώς πέραν από τους φυσικούς αυτουργούς υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι φέρουν ακέραια την ευθύνη".

Το ΕΛΑΜ καλεί τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την αποψινή επίθεση και ζητά τάχιστα τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

"Σύσσωμος ο λαός θα πρέπει να απομονώσει τέτοιου είδους εγκληματικές, απαράδεκτες και αποτρόπαιες πράξεις που πλήττουν την πατρίδα μας. Οι τρομοκρατικές ενέργειες ΔΕΝ πρόκειται να φιμώσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο", καταλήγει η ανακοίνωση.

ToThemaOnline/ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE