Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Ως γνωστόν, ο πρώην έκτακτος αγροπυροσβέστης είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση και έχει εισέλθει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Μοιραία, τα όσα λέει μονοπωλούν το ενδιαφέρον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η επιστολή της Σοφίας Γρηγορίου στον δικηγόρο της – «Σε ευχαριστώ… με γλίτωσες από τα ισόβια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Το αξιοπερίεργο στην προκειμένη είναι ότι έγιναν αντικείμενο σχολιασμού και από πρώην κατηγορούμενη και καταδικασθείσα για την υπόθεση.
Ο λόγος για τη Σοφία Γρηγορίου που ήταν η σύντροφος του Μάριου Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη» και καταδικάστηκε για συνέργεια σε μικρό βαθμό από το Δικαστήριο (εξέτισε την ποινή της από το Πάσχα).
Η Γρηγορίου, λοιπόν, σε ανάρτηση του ThemaOnline για μια εκ των καταθέσεων του Πάμπου Ανδρέου, τον σχολιάζει υποτιμητικά: «Ο Σούμαχερ της Λευκωσίας. Σπουδαίος, καμαρώστε τον. Όνομα και μη χωριό ο Ανδρέου. Ραλίστας στο επάγγελμα και εγκληματίας από το χωριό Νικητάρι. Μόνο στην Κύπρο γίνονται τούτα».
Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Έβαλε και τη γυναίκα του (σ.σ. Σώτια Νεοφύτου) και τους φίλους του στην φυλακή. Επίστευκε εννά γλυτώσει».
Σημειώνεται πως ο Ανδρέου συμμετείχε σε ερασιτεχνικούς αγώνες ταχύτητας και είχε διακρίσεις. Παραδέχθηκε ότι ήταν ο οδηγός με το οποίο μετακινούνται οι εκτελεστές, ενώ ανέφερε πως συμμετείχε στον φόνο για 30.000 ευρώ, προκειμένου να αγοράσει ένα BMW – X3.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις