ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση από κουκουλοφόρους με ρόπαλα και πέτρες δέχθηκαν ακαδημαϊκοί του ΤΕΠΑΚ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση από κουκουλοφόρους με ρόπαλα και πέτρες δέχθηκαν ακαδημαϊκοί του ΤΕΠΑΚ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επίθεση από μερίδα 15 ατόμων τα οποία φορούσαν κουκούλες δέχθηκαν ακαδημαϊκοί του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν γύρω 19:10 το απόγευμα της Παρασκευής 05/05, με ρόπαλα και πέτρες σε ακαδημαϊκούς που βρίσκονταν στον χώρο του ΤΕΠΑΚ σε ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Η Αριστερά μπροστά στην επανένωση και μπροστά στη διχοτόμηση»

Στην σκηνή επικράτησε πανικός ενώ την περιοχή επιτηρούσαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού όπου με την άμεση επέμβαση τους απέτρεψαν τα χειρότερα.

Οι κουκουλοφόροι μόλις αντιλήφθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας εγκατέλειψαν την περιοχή.

Στο σημείο βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα μέλη της Αστυνομίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE