Ινδονησία: Απόδρασης 200 κρατουμένων από φυλακή

Ινδονησία: Απόδρασης 200 κρατουμένων από φυλακή

Απίστευτες σκηνές σε φυλακή της Ινδονησίας όταν απέδρασαν μαζικά τουλάχιστον 200 κρατούμενοι, προκαλώντας χάος και πανικό στην ευρύτερη περιοχή.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Πεκανμπάρου την Παρασκευή, στο σωφρονιστικό ίδρυμα Sialang Bungkuk.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και κατάφερε να συλλάβει 170 από τους δραπέτες. Τουλάχιστον 30 άτομα κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE