Η καλύτερη τράπεζα σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης στην Κύπρο η Τράπεζα Κύπρου – Βράβευση από διεθνές περιοδικό

Η καλύτερη τράπεζα σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης στην Κύπρο η Τράπεζα Κύπρου – Βράβευση από διεθνές περιοδικό

Η Τράπεζα Κύπρου βραβεύτηκε ως καλύτερη τράπεζα σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης στην Κύπρο.

Η Τράπεζα Κύπρου βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη Τράπεζα σε θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης για το 2017» στην Κύπρο, από το εξειδικευμένο διεθνές περιοδικό World Finance.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η βράβευση επιβεβαιώνει το ψηλό επίπεδο πολιτικών και τη δέσμευση του Ομίλου στην εφαρμογή άριστων πρακτικών εταιρικής διακυβέρνησης, οι οποίες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης των εμπλεκομένων μερών και τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους.

Το κοινό του World Finance συμπεριλαμβάνει μερικά από τα διακεκριμένα άτομα στη λήψη αποφάσεων σε όλο τον κόσμο.

Τόσο το περιοδικό, όσο και η ιστοσελίδα, δεσμεύονται στην παροχή υψηλών επιπέδων δημοσιογραφίας και έχουν δημιουργήσει φήμη σε επίπεδο αριστείας, όπως αναφέρεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE