ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής - Pic&Vid

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής - Pic&Vid

Στις φλόγες όχημα από μηχανική βλάβη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα το οποίο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά τον Άγιο Συλά. 

Το όλο περιστατικό έλαβε έγινε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 13/4.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο όχημα παρουσιάστηκε μηχανική ή ηλεκτρονική βλάβη με αποτέλεσμα πάρει φωτιά. 

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, οι επιβαίνοντες του οχήματος εξήλθαν εγκαίρως του αυτοκινήτου και κανένας δεν κινδύνεψε. 

Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για την φωτιά του οχήματος στις 16:46 το απόγευμα και στις 17:00 η πυρκαγιά ήταν υπό πλήρη έλεγχο. 

Δείτε πιο κάτω το βίντεο από το φλεγόμενο όχημα:

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE