ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε φορτηγό με αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος

ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε φορτηγό με αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος

Έντονη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου από τροχαίο ατύχημα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/3 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την αερογέφυρα του πρώην Ορφανίδη. 

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και ένα ημιφορτηγό όχημα. Από την τροχαία σύγκρουση προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το ημιφορτηγό με αποτέλεσμα το δεύτερο να βρεθεί πάνω του. 

Το όλο περιστατικό ανέφερε στην ιστοσελίδα μας πολίτης ο οποίος μας ενημέρωσε για την τροχαία κίνηση στον δρόμο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE