ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε φορτηγό με αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος

ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε φορτηγό με αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος

Έντονη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου από τροχαίο ατύχημα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/3 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την αερογέφυρα του πρώην Ορφανίδη. 

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και ένα ημιφορτηγό όχημα. Από την τροχαία σύγκρουση προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το ημιφορτηγό με αποτέλεσμα το δεύτερο να βρεθεί πάνω του. 

Το όλο περιστατικό ανέφερε στην ιστοσελίδα μας πολίτης ο οποίος μας ενημέρωσε για την τροχαία κίνηση στον δρόμο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE