ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε «λαμπάδα» η κουζίνα εστιατορίου – Άφησαν αναμμένη τη φριτέζα και «άναψε»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε «λαμπάδα» η κουζίνα εστιατορίου – Άφησαν αναμμένη τη φριτέζα και «άναψε»

Παρανάλωμα του πυρός έγινε εστιατόριο στην Ακτή του Κυβερνήτη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 10:20 του Σαββάτου 25/3, λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα  εστιατορίου  στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη. 

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10:50. 

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη φριτέζα και προκάλεσε αρκετές ζημιές στη κατασκευή και τον εξοπλισμό της κουζίνας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλικτήρα από το νερό των οχημάτων και αριθμός  αναπνευστικών συσκευών. 

Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω υπερθέρμανσης λαδιού σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE