Ξεχάστε το καλοκαιρινό τοπίο - Έρχονται καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Ξεχάστε το καλοκαιρινό τοπίο - Έρχονται καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Μετά την άνοδο της θερμοκρασίας έρχονται συννεφιές και καταιγίδες.

Την Κυριακή 26/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. 

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. 

Αργότερα δυνατό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη. 
 
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα 27/3 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος. 
 

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Την Τρίτη 28/3 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη 29/3 αυξηµένες κατά διαστήµατα νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE