ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψε από το πορτοφόλι ηλικιωμένου €18,500 σε ένα μήνα – Την «κάρφωσαν» οι κάμερες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψε από το πορτοφόλι ηλικιωμένου €18,500 σε ένα μήνα – Την «κάρφωσαν» οι κάμερες

Απίστευτο περιστατικό κλοπής από ηλικιωμένο άνδρα στην Ορόκλινη.

Οικιακή βοηθός έκλεψε από τον ηλικιωμένο εργοδότη της το ποσό των €18,500 τον τελευταίο μήνα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικιακή βοηθός έκλεβε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το πορτοφόλι του 88χρονου εργοδότη της.

Ο 88χρονος άνδρας από την Αγγλία, διαπίστωσε μεγάλα χρηματικά ποσά από το πορτοφόλι του να «κάνουν φτερά», συγκεκριμένα €18,500 σε ένα μήνα! 

Όταν είδε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του, είδε με έκπληξη την οικιακή του βοηθό να παίρνει το πορτοφόλι του και να «τσεπώνει» τα χρήματά του.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της αλλοδαπής οικιακής βοηθού το Σάββατο 25/3.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE