Η ξεκαρδιστική απάντηση του Προέδρου για το σπάσιμο του σφυριού στη Wall Street! – VIDEO

Η ξεκαρδιστική απάντηση του Προέδρου για το σπάσιμο του σφυριού στη Wall Street! – VIDEO

Με χιούμορ όπως άλλωστε συνηθίζει απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αναφορικά με το σπάσιμο του σφυριού στη wall street της Νέας Υόρκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κλήθηκε να χτυπήσει το καμπανάκι της λήξης και ακολούθως το σφυρί χτυπώντας το όμως λίγο πιο δυνατά με αποτέλεσμα να το σπάσει και το στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο ίδιος δεν φαίνεται να μην πτοήθηκε από το αστείο περιστατικό αφού ξέσπασε σε γέλια την ίδια στιγμή. Στη συνέχεια μάλιστα τοποθετήθηκε με ανάρτηση του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας με αρκετή δόση χιούμορ. 

«Στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Μου είπαν να χτυπήσω δυνατά και έτσι έπραξα».

Δείτε το βίντεο όπως το μετέδωσε το euronews.gr:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE