Η ξεκαρδιστική απάντηση του Προέδρου για το σπάσιμο του σφυριού στη Wall Street! – VIDEO

Η ξεκαρδιστική απάντηση του Προέδρου για το σπάσιμο του σφυριού στη Wall Street! – VIDEO

Με χιούμορ όπως άλλωστε συνηθίζει απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αναφορικά με το σπάσιμο του σφυριού στη wall street της Νέας Υόρκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κλήθηκε να χτυπήσει το καμπανάκι της λήξης και ακολούθως το σφυρί χτυπώντας το όμως λίγο πιο δυνατά με αποτέλεσμα να το σπάσει και το στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο ίδιος δεν φαίνεται να μην πτοήθηκε από το αστείο περιστατικό αφού ξέσπασε σε γέλια την ίδια στιγμή. Στη συνέχεια μάλιστα τοποθετήθηκε με ανάρτηση του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας με αρκετή δόση χιούμορ. 

«Στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Μου είπαν να χτυπήσω δυνατά και έτσι έπραξα».

Δείτε το βίντεο όπως το μετέδωσε το euronews.gr:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE