Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει ότι δεν συμπαθεί τον Πρίαμο! Ο λόγος; VIDEO

Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει ότι δεν συμπαθεί τον Πρίαμο! Ο λόγος; VIDEO

Το θέμα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση...

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» θέμα συζήτησης αποτέλεσε η συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου μέσα στο «Survivor». Και ενώ όλοι έλεγαν τα καλύτερα για τον Κύπριο παίκτη των «Μαχητών», η παρουσιάστρια, Νικολέτα Ράλλη αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια του Κύπριου παίκτη για τον σωματότυπο της Λάουρας Νάργες.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο ένας άντρας να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο για τις γυναίκες εξηγώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν συμπαθεί και τον συγκεκριμένο παίκτη λέγοντας: «Για να το λήξουμε το θέμα… εγώ άνθρωπος ό οποίος είπε για την Λάουρα...».

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα από το zappit.gr:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE