Έρχονται Προεδρικές, έρχονται κι αυτοί! Βάλτε τις ζώνες σας!!!

Έρχονται Προεδρικές, έρχονται κι αυτοί! Βάλτε τις ζώνες σας!!!

Έεεερχονται...… Βάλτε τις ζώνες σας!!!

Φυλαχτείτε, έρχονται Προεδρικές.

Το λοιπόν,

Σύνδεσμοι Μακαριακών, Γριβικών,

Σύνδεσμοι βρεφών, Σύνδεσμοι φίλων του φίλου του συγγενή που έζησε από την εισβολή, και λοιποί, ετοιμαστείτε.

Ώρα να εξαργυρώσουμε!!!

Δημόσιοι υπάλληλοι, Δάσκαλοι, Καθηγητές, Αγελαδοτρόφοι, και άλλοι οργανωμένοι, είναι
η ώρα να ζητήσουμε!

Άλλωστε, όπως είπε και ο John F. Kennedy, μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει η Πατρίδα για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα. Κάτι παρόμοιο είπε και ο Μακρυγιάννης!!

Ας βγει κάποιος επιτέλους, όχι πολιτικός και να πει αλήθειες...

Θέλουμε λύση ή διχοτόμηση; Να αποφασίσουμε να τελειώνουμε.

Μας αρέσει η διαφθορά ή θέλουμε να γίνουμε Ελβετία; Να τελειώνουμε και με αυτό.

Να περάσει ένας νόμος ο κάθε βλάκας να μην ψηφίζει (εγώ πρώτος), να τελειώνουμε και με αυτό.

Να καταργηθούν όλες οι θέσεις στην Δημόσια Υπηρεσία και να διοριστούν άλλοι Αξιοκρατικά; Εδώ να δεις τι θα γίνει.

Να γίνονται διορισμοί σε κρίσιμες θέσεις από ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων;

Να έρθει το FBI να διερευνήσει το Έγκλημα της οικονομίας να τελειώσουν σε μια εβδομάδα;;; Όχι να έχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμα να περιμένουμε. Γελοίοι. Σάμπως και θέλουν να εξιχνιαστεί.

Να γίνουν και άλλα πολλά.

Άλλωστε ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας αλλά πούντην. Μπουχτίσαμε από αέρα κοπανιστό.

Η δράση όμως προϋποθέτει ανυπακοή.

«Η ανυπακοή στα μάτια όποιου έχει διαβάσει ιστορία, είναι η προπατορική αρετή του ανθρώπου. Από την ανυπακοή γεννήθηκε η πρόοδος, από την ανυπακοή και η επανάσταση. Όσκαρ Ουάιλντ»

Προκύπτει όμως ένα μέγα ερώτημα…

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά ελευθερία, επειδή η ελευθερία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης και οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν την ανάληψη ευθύνης. Sigmund Freud. Ψυχιατρος».

Προσδεθείτε. Έρχονται εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE