ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΟΥΚΡΑΝΟΥ: Πειθαρχικές ευθύνες σε αστυνομικούς – Πέραν των 250 καταθέσεων για την υπόθεση

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΟΥΚΡΑΝΟΥ: Πειθαρχικές ευθύνες σε αστυνομικούς – Πέραν των 250 καταθέσεων για την υπόθεση

Παραδόθηκε στον Γ. Εισαγγελέα η υπόθεση του ανεξάρτητου Ουκρανού ποινικού ανακριτή που απέδρασε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Στο πόρισμα δεν επιρρίπτονται ποινικές ευθύνες για κανένα εμπλεκόμενο μέλος της Αστυνομίας αλλά μόνο πειθαρχικές.

Η απόδραση οφείλεται κυρίως σε αμέλεια των Αστυνομικών, οι οποίοι  υποχρεώνονται να λαμβάνουν όλα τα δέοντα μέτρα ώστε να μην συμβεί το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Φιλελεύθερο», ο Ουκρανός κατηγορείτο για ναρκωτικά.

Στην απόδραση του Ουκρανού, εμπλέκεται και πολίτης, ο οποίος τον περίμενε έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας με μοτοσυκλέτα.

Ο Ουκρανός ισχυριζόταν φρικτούς πόνους στο χέρι, με αποτέλεσμα να του φορέσουν επίδεσμο, τον οποίο στην συνέχεια αφαίρεσε με αποτέλεσμα να ελευθερωθεί το ένα του χέρι που ήταν δεμένο με χειροπέδες.

Ο Αστυνομικός του Τμήματος άνοιξε την κλούβα και αυτός τον έσπρωξε και αμέσως ανέβηκε στην μοτοσυκλέτα, όπου τον ανέμενε και εξαφανίστηκε.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα άνηκε σε πρόσωπο που απουσίαζε από την Κύπρο.

Μελέτη όλων των καταθέσεων ( πέραν των 250) ο Γ. Εισαγγελέας αναμένεται ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις τους.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE