Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί ο Τσαβούσογλου – Βλέπει Ακιντζί

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί ο Τσαβούσογλου – Βλέπει Ακιντζί

Στα κατεχόμενα έφτασε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου αργά το βράδυ της Δευτέρας (20/2) όπου τον υποδέχτηκε στο παράνομο αεροδρόμιο ο «ΥΠΕΞ» Ταχσίν Ερουγρούλογλου.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου την θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις 12.30 ώρα κατεχομένων (11:30 ώρα ελεύθερης Κύπρου) και θα ακολουθήσει συνάντηση με τη συμμετοχή και των αντιπροσωπειών τους.

Στις 13:30 ώρα κατεχομένων ο Τ/κ ηγέτης θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Τούρκου Υπουργού και στις 14:45 ώρα κατεχομένων θα γίνει συνάντηση στην ‘βουλή’ με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για να αξιολογήσουν τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό.

Στις 16:00 ώρα κατεχομένων ο Τούρκων Υπουργός θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Στις 16:30 θα έχει συνάντηση με την ‘πρόεδρο της βουλής’ Σιμπέλ Σιμπέρ και στη συνέχεια με τον ‘πρωθυπουργό’ Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, τον ‘υπεξ’ Ταχσίν Ερτουγρούλογλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE