«Πυρά» Κρις σε Μαρκουλλή για τοποθέτηση της υπέρ Ακιντζί – Κατακραυγή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Πυρά» Κρις σε Μαρκουλλή για τοποθέτηση της υπέρ Ακιντζί – Κατακραυγή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την αντίδραση του Κρις Τριανταφυλλίδη και όχι μόνο, προκάλεσε ανάρτηση της Ερατώς Κοζάκου Μαρκουλλή υπέρ του κ. Ακιντζί αναφορικά με τις αντιδράσεις του για το ενωτικό δημοψήφισμα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλή τάχθηκε στο πλευρό του Ακιντζί - «Έχει 100% δίκαιο...»

Συγκεκριμένα, ο κ. Τριανταφυλλίδης, εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ στην διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό έγραψε στο twitter:

«Εκπληκτική τοποθέτηση της Κας Μαρκουλλη: Έχει δίκιο ο Ακιντζί για το θέμα του δημοψηφίσματος. Είναι σύμβουλος του ΠτΔ. Μας υπέσκαψε δημόσια.»

Δείτε το tweet:

Αντιδράσεις όμως προκλήθηκαν και από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την εν λόγω τοποθέτηση της κυρίας Μακρουλλή η οποία σε ανάρτηση για το θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος έγραψε:

«Είχα προβλέψει την αντίδραση του Τουρκοκύπριου ηγέτη και αυτή τη φορά έχει 100%δικαιο. Καλώ και εγώ τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να ανατρέψει αυτή την απαράδεκτη πρωτοβουλία του ΕΛΑΜ που επιδιώκει τον εκτροχιασμό της διαδικασίας επανένωσης και να σπείρει επικίνδυνους σπόρους δυσπιστίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκύπριων. Να δώσουμε το μήνυμα ότι επιδιώκουμε μια ελεύθερη και επανενωμένη κοινή πατρίδα και ότι καταδικάζουμε παλινδρομήσεις σε εθνικιστικές εξάρσεις άλλων εποχών που ανήκουν στην ιστορία και που θα πρέπει να θεωρούνται οριστικό και ανέκκλητο παρελθόν;»

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE