Video: Σάλος για τις «εκδρομές» των μαθητών στα κατεχόμενα - Η θέση της Κυβέρνησης

Video: Σάλος για τις «εκδρομές» των μαθητών στα κατεχόμενα - Η θέση της Κυβέρνησης

Σάλος έχει ξεσπάσει λόγω προγράμματος το οποίο περιλαμβάνει μετάβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στα κατεχόμενα, και συγκεκριμένα στο λιμανάκι της Κερύνειας, με τους γονείς να ζητούν απαντήσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, αλλά για πρόγραμμα του οποίου ο προγραμματισμός πραγματοποιήθηκε σε χρόνο εκτός του σχολικού ωραρίου με τη συγκατάθεση γονέων.

Αναφορικά με την εγκύκλιο που στάλθηκε στις σχολικές μονάδες, ο κ. Λετυμπιώτης απάντησε ότι αυτή δεν αναφέρεται σε αυτό το πρόγραμμα, αλλά σε προγράμματα.

Παράλληλα επανέλαβε ότι η συγκεκριμένη δράση είναι σε εθελοντική βάση και δεν εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του αρμόδιου Υπουργείου.

Καταληκτικά, ο κ. Λετυμπιώτης επεσήμανε ότι το Υπουργείο Παιδείας διενεργεί όλες εκείνες τις διαδικασίες για να διασφαλίσει και να κατοχυρώσει όσα πρέπει.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE